KVALITET I BEZBEDNOST HRANE

Sreda, 16. oktobar, 12.00, Mala sala

Povodom obeležavanja Svetskog dana hrane Biblioteka organizuje predavanje i izložbu knjiga. Program realizujemo u saradnji sa Ugostiteljsko – turističkom školom Beograd.


Predavanje  „Kvalitet i bezbednost hrane“ održaće prof. dr Zorana Antić (Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija)

Onlajn izložbu autorke Anđelije Radulović možete pogledati od 16. oktobra na Jutjub kanalu i u Holu Biblioteke.

Svetski dan hrane  se obeležava 16. oktobra i na lokalnom, nacionalnom i međunarodnom nivou pruža mogućnost za razvoj dijaloga i unapređivanje solidarnosti. Ljudska i kulturalna domišljatost i ispravna vizija kroz međusobnu saradnju i pomaganje, uključujući doprinos FAO-a i Međunarodne zajednice, može zasigurno dovesti do napretka u osiguravanju dostupnosti hrane za sve. Biblioteka će ovim povodom predstaviti publikacije o hrani i ishrani.

Top