КВАЛИТЕТ И БЕЗБЕДНОСТ ХРАНЕ

Среда, 16. октобар, 12.00, Мала сала

Поводом обележавања Светског дана хране Библиотека организује предавање и изложбу књига. Програм реализујемо у сарадњи са Угоститељско – туристичком школом Београд.


Предавање  „Квалитет и безбедност хране“ одржаће проф. др Зорана Антић (Београдска академија пословних и уметничких струковних студија)

Онлајн изложбу ауторке Анђелије Радуловић можете погледати од 16. октобра на Јутјуб каналу и у Холу Библиотеке.

Светски дан хране  се обележава 16. октобра и на локалном, националном и међународном нивоу пружа могућност за развој дијалога и унапређивање солидарности. Људска и културална домишљатост и исправна визија кроз међусобну сaрадњу и помагањe, укључујући допринос ФАО-а и Међународне заједнице, може засигурно довести до напретка у осигуравању доступности хране за све. Библиотека ће овим поводом представити публикације о храни и исхрани.

Top